Welkom bij Gitaarsnaren.com

VOX MINI5 COmpacte Modelling combo 11 Amp, Effecten en drumcomputer

Meer afbeeldingen

VOX MINI5 COmpacte Modelling combo 11 Amp, Effecten en drumcomputer

VOX Electrische Gitaarversterker

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs :

Van: € 179,00

Voor € 149,00

EURVoor 18.00 uur betaald morgen in huis!
OF

Details

Met de Vox Mini5 Rhythm levert Vox een compacte modelleringscombo, die dankzij zijn trommelcomputer, 11 versterkermodellen, microfoonkanaal en effecten de ideale versterker is voor gevarieerde oefening in de woonkamer thuis of het opwarmen voor het volgende optreden. Hier maken 5 watt vermogen en een 6,5" luidspreker een volwassen gitaargeluid.

Gitaar en microfoon kanaal met effecten
Het gitaarkanaal van de compacte Vox Mini5 Rhythm Combo Amp dekt een breed geluidsbereik dankzij elf verschillende versterkersimulaties, van kristalhelder en zuiver geluid met vintage attitude tot klassieke overdrive en distortion tot hotmoderne metal. Daarnaast biedt de versterker de belangrijkste gitaareffecten uit de gebieden van modulatie, delay en reverb. Stemgeluiden kunnen ook worden versterkt via het microfoonkanaal, met nagalm en echo-effecten beschikbaar. De combo kan ook gitaren worden afgestemd in een mum van tijd helemaal met de geïntegreerde tuner.

Gevarieerde drumcomputer, krachtig zelfs zonder stopcontact Het hart van de Vox Mini 5 is de geïntegreerde drumcomputer, die met 99 drumpatronen uit elf verschillende stijlen een gevarieerde begeleiding biedt bij het gitaarspelen. De trommelmachine kan in snelheid en volume worden geregeld. Met 5 watt vermogen dat naar behoefte kan worden gereduceerd en een 6,5" luidspreker levert de combo een volwassen geluidsbeeld dat het geluid gemakkelijk hoorbaar maakt. Door de mogelijkheid van batterijvoeding is de Vox Mini niet alleen de perfecte trainingsversterker, maar ook een uitstekende metgezel voor de jamsessie aan het meer of de volgende vakantie.

Product Specificaties

 • Modellering Combo voor elektrische gitaar
 • 5 Watt vermogen, schakelbaar naar 1,5 Watt en 0,5 Watt
 • 6,5" VOX-luidspreker
 • Gitaarkanaal met elf ampère simulaties en versterkings- en toonregeling
 • Microfoonkanaal met bedieningselementen voor trim (microfoonniveau) en verzending (niveau verzonden naar vertragingseffect)
 • Effectensectie met compressor, modulatie, echo en tapvertraging
 • Trommelcomputer met 99 patronen in 11 verschillende stijlen, tempo- en niveauregeling
 • Geïntegreerde tuner
 • Aux-ingang (3,5 mm) en hoofdtelefoonaansluiting (3,5 mm)
 • Werkt met 6 AA batterijen of voeding (inbegrepen)
 • Afmetingen:269 x 267 x 179 mm (BxHxD)
 • Gewicht: 3,5 kg
 • Draagriem en voedingsunit

Extra informatie

Prijs € 179,00
Korte omschrijving VOX Electrische Gitaarversterker
Beheerder GLX
Instrument Electrische Gitaar
Garantie 12 maanden
Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

PRODUCTEN BEHORENDE BIJ DIT PRODUCT

Merken