Welkom bij Gitaarsnaren.com

Complete tremolobrug inclusief tremolo-arm (wit), klauw, 3 veren,8 schroeven. (66)

Meer afbeeldingen

Complete tremolobrug inclusief tremolo-arm (wit), klauw, 3 veren,8 schroeven. (66)

Tremolobrug compleet

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs :

Van: € 24,95

Voor € 17,50

EURVoor 18.00 uur betaald morgen in huis!
OF

Details

Complete tremolobrug voor een stratocaster of replica inclusief tremolo arm (wit), klauw, 3 veren en 8 schroeven en inbussleutel

Rammelt je gitaar als je ermee schudt? Dikke kans dat de brug of één van de veren is gebroken. Hoogste tijd voor een nieuwe tremolobrug!

Tremolobrug vervangen
Het vervangen van de tremolobrug is vrij eenvoudig. Verwijder de snaren van de gitaar. Open de achterzijde van de gitaar door de backplate te verwijderen. Verwijder heel voorzichtige de tremolo-veren. Doorgaans is de aarde-draad van het elektrisch cisrcuit bevestigd aan de klauw. Deze kun je lossolderen. Schroef de klauw los. Vervolgens kun je de gitaar omdraaien en de zes schroeven van de brug losdraaien. Verwijder de brug van de body en zet de nieuwe op de juiste plek. In omgekeerde volgorde zet je alles weer vast.

Inhoud:

1 tremolo brug
1 tremolo arm (wit)
1 inbussleutel voor het verstellen van de zadels
1 klauw
3 veren
8 schroeven 
Afmetingen
String spacing (afstand Lage E tot Hoge E): 52,5 mm
Afstand uiterste bevestigingsgaten (hart tot hart): 52,5 mm
Heb je alleen een veer, klauw of losse brug nodig? Geen probleem, de onderdelen zijn ook los te bestellen. Je vindt ze in de categorie 'Bruggen en tremolo-armen'.

Tremolo of vibrato?
Tremolobrug is in feite een verkeerde naam. Tremolo is het herhaaldelijk spelen van dezelfde toon met een verschillend volume. Vibrato is het spelen van wisselende tonen die dicht bij elkaar liggen. Door een vergissing van Fender, die het vibratosysteem op hun gitaren 'tremolo' noemden en de tremolo-functie op hun versterker 'vibrato' werd deze verwarring de wereld in geholpen. Vermoedelijk heeft het feit dat zowel tremolo als vibrato 'trillend' betekent in het Italiaans er iets mee te maken. Het getuigt ook van de immense populariteit en invloed van het merk Fender dat de vergissing nog altijd standhoudt.

Extra informatie

Prijs € 24,95
Korte omschrijving Tremolobrug compleet
Instrument Electrische Gitaar
Garantie 12 maanden
Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

PRODUCTEN BEHORENDE BIJ DIT PRODUCT

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Merken