LET OP !
Door omstandigheden worden orders van 24-7 t/m 4-8 verwerkt en verzonden op ma 5 aug .
U kunt dus wel gewoon bestellen, maar levering na 5 aug.

Excuses voor het ongemak.

Flamenco gitaar snaren

We hebben een ruim assortiment snaren voor de flamenco gitarist in de shop opgenomen. Stuk voor stuk sets cuerdas van uitstekende kwaliteit voor een zeer voordelige prijs. Keuze uit een aantal merken, kleuren, gauges en tensions. Zo zijn er low tension, medium-high en high tensions te bestellen.

 

Dit passievolle genre verdient haar eigen soort snaren om de dynamische kracht en felheid van de flamenco over te brengen. Een flamencogitaar is afgeleid van de Spaanse gitaar. Ze wijkt niet sterk af maar heeft een iets kleinere en een wat minder diepe klankkast dan de klassieke gitaar. Tot de bekendste flamencogitaristen behoren onder meer Sabícas, Paco de Lucía, Tomatito, Vicente Amigo en Paco Peña.

 

Traditioneel werd de flamencogitaar voornamelijk voor ritmische begeleiding van zang en dans ingezet. Dit passievolle genre verdient haar eigen soort snaren om de dynamische kracht en felheid van de flamenco over te brengen. Een flamencogitaar is afgeleid van de Spaanse gitaar. Ze wijkt niet sterk af maar heeft iets kleinere en een wat minder diepe klankkast dan de klassieke gitaar. 

13 producten

2 3 4 5

13 producten

2 3 4 5