Welkom bij Gitaarsnaren.com

Houten brug voor klassieke gitaar 185mm lengte F179

Meer afbeeldingen

Houten brug voor klassieke gitaar 185mm lengte F179

Klassieke Gitaarbrug

Beschikbaarheid: Op voorraad

Prijs :
€ 11,50
EURVoor 18.00 uur betaald morgen in huis!
OF

Details

Houten brug voor klassieke gitaar (nylon snaren)

Lengte 185mm. 60 mm ruimte van center gat 1 tot center gat 6

Door het regelmatig vervangen van de snaren en de spanning die er constant op staat verslijt de brug. Dan is het tijd de gitaarbrug te vervangen. Het vervangen van de brug is eenvoudiger dan je wellicht denkt. Meet eerst de exacte afstand van topkam tot brug zodat je de nieuwe brug weer op de juiste plek kunt bevestigen. De brug wordt standaard gelijmd op het bovenblad. Je kunt de oude brug losmaken door deze te verwarmen. Dit kun je doen met behulp van een strijkbout die je niet gebruikt om je kleding mee te strijken. Zet de bout op een lage stand en verwarm geleidelijk de brug zodat de lijm zacht wordt. Een hetelucht-pistool kan ook werken. Let erop dat je het bovenblad niet beschadigt door het te warm te maken.

Vervolgens kun je met een smal plamuurmes voorzichtig de brug loswrikken. Verwijder de lijmresten en schuur het oppervalk licht op zodat het weer mooi glad is. Lijm vervolgens de nieuwe brug op zijn plek en laat de lijm goed drogen voordat je de snaren weer bespant. Welke lijm je hiervoor moet gebruiken is afhankelijk van de het type hout dat is gebruikt voor het voorblad en of dit gelakt, geolied of onbehandeld is. Een veelgebruikt merk in de gitaarbouw is Titebond en kun je bij verschillende speciaalzaken bestellen.

Extra informatie

Prijs € 11,50
Korte omschrijving Klassieke Gitaarbrug
Instrument Akoestische Gitaar
Garantie 12 maanden
Education on how to get products in the site.

Custom Tab Content 2

Custom Variants and Options let you create product customization options and fields quickly and easily. Any product can have custom variants and options this can be configured in its product configuration. Custom variants and options can be created for products as required or non-required options. They can affect the total price of the product by a fixed amount or percentage.
In other words, custom variants and options allow you to make products that are unique and individualized. Whether its a gift with a special message, a sweatshirt with custom embroidered text, or anything in between possibilities are limitless.

PRODUCTEN BEHORENDE BIJ DIT PRODUCT

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Merken