Dunlop Heavy Core DHCN1060-6 Gitaarsnaren voor drop stemming

Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 13,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
DHCN1060-6
geen:
Dunlop Gitaarsnaren
Voor 17.00 uur betaald morgen in huis!
De Heavy Core snaren werden ontworpen voor gitaristen die graag met high tension snaren spelen in een standaard stemming of op standaardsnaren in een drop tuning. De sound blijft uiterst precies zelfs met aan zware aanslag. De Heavy Core snaren, zoals alle Dunlop snaren, worden gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om een volle en evenwichtige sound te produceren.

Dunlop DHCN1060 Heavy Core gitaarsnaren zijn speciaal gemaakt voor de gitarist die snaren zoekt met een hogere spanning bij standaard stemmingen of normale spanning bij 'dropped' stemmingen. Heavy Core snaren zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en hebben een goede balans en speelgevoel.

Dunlop produceert zijn snaren in kleinere batches en op lagere snelheden dan andere snarenfabrikanten waardoor ze bij elke stap van het proces veel meer controle hebben over de productie en hierdoor consistente kwaliteit kunnen garanderen. Deze snaren zitten verpakt in een luchtdichte verpakking zodat ze altijd super uit de verpakking komen!

Set van 6 snaren van Dunlop DHCN1060
Gauge: .010 - .013 - .017 - .036 - .052 - .060
Geschikt voor: elektrische gitaren
Luchtdicht verpakt voor bescherming tegen corrosie
Materiaal: staal en nikkel-omwonden staal
Snaarspanning: HEAVY
Meer informatie
Admin Dunlop
Instrument Electrische Gitaar
Garantie 12 maanden