NUX Cerberus Gitaar Multi effectpedaal

Speciale prijs € 259,00 Normale prijs € 299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU:
Cerberus
geen:
Gitaar Multi effectpedaal
Voor 17.00 uur betaald morgen in huis!
Gitaareffecten zijn erg leuk om je gitaargeluid verschillende klanken mee te kunnen geven. Nu kun je gaan voor losse pedaaltjes, maar als je echt veel gitaareffecten wilt, dan kan dit erg duur worden. Gelukkig zijn er daarom ook multi-effecten. De NUX Cerberus is zo'n prachtig multi gitaar effectpedaal. De NUX Cerberus biedt je maar liefst 16 gitaareffecten. Hiervan zijn de overdrive en distortion analoog, voor lekker authentieke scheurklanken. Verder krijg je ook nog modulatie-effecten en delay, voor lekker veel sfeer.

Waar bijvoorbeeld overdrives beter voor de versterker geplaatst kunnen worden, komen modulatie en delay veelal beter tot hun recht in de effects loop van een versterker (mits je een loop hebt natuurlijk). Om de effecten van de Cerberus optimaal te kunnen benutten, kan de Cerberus dan ook aangesloten worden middels de zogeheten "four cable method". Zo zit de Cerberus tussen je gitaar en versterker, maar ook in je effects loop, waarbij elk effect naar de best mogelijke plek wordt gestuurd, voor een topresultaat.

Effecten zijn leuk, maar een valse gitaar is nooit leuk. Daarom heeft de Cerberus een ingebouwde tuner. Ook beschikt de Cerberus over programmeerbare presets. Je stelt een geluid in dat je mooi vindt, met effecten van jouw keus, en kunt deze volledige instelling vervolgens opslaan onder één van de presets. Zo kun je op een later moment met één druk op de knop je geluid weer oproepen.

Beschik je toevallig over MIDI-apparatuur? Dan spreekt de Cerberus je mogelijk ook aan, want hij is volledig MIDI-compatibel. Of je nu net begint met gitaareffecten of juist naar iets completers of compacters toe wilt, met de NUX Cerberus kom je altijd goed voor de dag!Specificaties:

NUX Cerberus

multi-effectpedaal
16 verschillende gitaareffecten
ingebouwde tuner
analoge overdrive en distortion
ingebouwde tuner
MIDI-compatibel
presets
four cable method
voeding: adapter (niet meegeleverd)
Meer informatie
Admin Nux
Instrument Electrische Gitaar
Garantie 12 maanden