Maak kennis met Gitaarsnaren.com

Algemene Informatie

Gitaarsnaren.com
Sint Bonifaciuslaan 55
5643 NB Eindhoven
Telefoon  040 8426788

 


 

Wij zijn een eigentijdse webwinkel waar je zeker slaagt voor de beste snaren en unieke gitaaraccessoires. In ons ruime assortiment, met grote keus uit de beste merken, vind je alles voor je gitaar en basgitaar.

Lekker makkelijk vanuit je luie stoel online nieuwe snaren en gitaaraccessoires bestellen. En dan snel als een raket thuis laten bezorgen. Dat is wat we beloven. De meeste producten uit ons assortiment passen ook nog eens gewoon door de brievenbus. Het is dus meestal niet nodig er speciaal voor thuis te blijven!

Je vindt in onze webshop een groot assortiment snaren voor gitaar en basgitaar tegen zeer voordelige prijzen. Juist ook die snaar die je niet snel ergens anders zult vinden. Ook vind je hier vast en zeker je favoriete plectrum, capo, bottleneck, snaarwinder, gitaarstandaard, stemapparaat, gitaarriem of onderhoudsmiddel voor gitaar.

Deze webshop voor aktieve gitaristen wordt beheerd door aktieve gitaristen. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is om je snaren regelmatig te vervangen. Je wilt ze dan natuurlijk snel, snel, snel thuis hebben. Daarom leveren wij direct uit voorraad. En daar wil jij uiteraard niets te veel voor betalen! Dat begrijpen wij als geen ander.