LET OP !
Door omstandigheden worden orders van 24-7 t/m 4-8 verwerkt en verzonden op ma 5 aug .
U kunt dus wel gewoon bestellen, maar levering na 5 aug.

Excuses voor het ongemak.

Retourneren

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice via info@gitaarsnaren.com. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!   

 

Om je retourzending correct en snel te verwerken vragen wij je de aangegeven procedure te volgen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@gitaarsnaren.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Artikelen die niet vooraf retour gemeld worden en/of niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet teruggenomen. Graag een foto toevoegen als het gaat om een defect. En vermeld je bestelnummer zodat we weten om welke bestelling het gaat.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze e-mail wordt het geld binnen vier werkdagen teruggestort.

Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden, - liefst in originele doos/envelop - worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Als het om snaren gaat dient de set of sets in nieuwstaat geretourneerd te worden.