LET OP !
Door omstandigheden worden orders van 24-7 t/m 4-8 verwerkt en verzonden op ma 5 aug .
U kunt dus wel gewoon bestellen, maar levering na 5 aug.

Excuses voor het ongemak.

Track & Trace informatie

Wanneer een besteld artikel als pakket wordt verzonden dan staat dit bij het artikel aangegeven. Onze verzendkosten voor alle orders zijn €4,95 ongeacht of het gaat om een brievenbuszending of pakketzending. Voor bestellingen met een totaalbedrag vanaf € 50,- is verzending gratis. Onze pakketten worden bezorgd door PostNL. Wanneer een bestelling niet door de brievenbus past, wordt deze als pakket verzonden. In dat geval ontvang je een apart verzendbevestiging met een track & trace nummer van de verzending. Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van jouw pakket volgen.

 

Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres. Het kan voorkomen dat, na het klikken op het 3S-nummer, de volgende melding verschijnt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van het 3S-nummer en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL het 3S-nummer nog niet heeft verwerkt. Je kunt de status van de zending in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding drie dagen na verzending nog steeds verschijnt en is de bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Is de geadresseerde voor pakketpost niet aanwezig? Dan biedt PostNL het pakket aan bij de buren. De geadresseerde ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Wil je niet dat de postbode het pakket aflevert bij de buren? Vermeld dan ‘alléén huisadres’ als opmerking bij je bestelling en PostNL levert het niet af bij de directe buren wanneer de geadresseerde niet thuis is.

Uiteraard zijn wij net als alle andere webshops afhankelijk van de vervoerder. Wanneer deze vertraging heeft dan is je bestelling mogelijk iets later in huis. Wij vragen hiervoor begrip (wij kunnen er in ieder geval niets aan doen). Dit zijn echter uitzonderingen en in vrijwel alle gevallen levert PostNL de bestelling netjes meteen de volgende werkdag af, zelfs ook op zaterdag.

Let op: PostNL bezorgt geen brievenbuspost op maandag! 

Het is uiteraard van zeer groot belang dat je ons de juiste adresinformatie verstrekt; helaas ontbreekt in sommige gevallen het (juiste) huisnummer.