Veilig online betalen

Gitaarsnaren.com garandeert een veilige betaling aan alle klanten, voor welke betaalmethode je ook kiest. Onze webshop maakt gebruik van de Nederlandse payment service provider Multisafepay voor de afhandeling van iDEAL betalingen en andere betaalmethodes.

Multisafepay is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van Multisafepay, omdat dit garant staat voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. 

 

Op dit moment bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden aan:

 

iDEAL (alleen Nederland)

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor moet aanmelden. Het grote voordeel van iDEAL is dat de betaling direct is afgehandeld zodat wij ook direct je bestelling kunnen verwerken. Alle internetbankierende klanten van ABN Amro, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank en SNS bank kunnen met iDEAL betalen.

 

Overboeking

Je kan ervoor kiezen om het totaalbedrag via een handmatige overboeking over te maken aan Gitaarsnaren.com. Je dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving (o.v.v. het bestelnummer) naar:

IBAN    NL11RABO0131993771  

BIC       RABONL2U

Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, dan krijg je alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij ons wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van je bestelling. Zodra de betaling binnen is ontvang je hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag - mits nog op voorraad - je bestelling verzonden.

 

Credit Card (MasterCard, Visa, Maestro en American Express)

Ook via creditcard betalen is mogelijk in onze webshop. Met je creditcard in de hand is de bestelling direct afgehandeld. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij registreren zelf geen van deze gegevens, zo kun je veilig en snel gebruikmaken van ons betalingssysteem.

 

   

Bancontact/Mister Cash (alleen België)

Voor onze Belgische klanten bieden wij de veilige Bancontact/ Mister Cash betaalmethode. De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die je van je bank hebt ontvangen als je aan pc-banking doet. Wens je geen gebruik te maken van pc-banking en toch veilig te betalen op het internet, dan kan je zelf een digipass of kaartlezer afhalen in je bankkantoor.

Tijdens de betaling moet je het kaartnummer en de vervaldatum van je bankkaart ingeven. Deze informatie wordt standaard op alle nieuwe bankkaarten vermeld. Voor de oudere kaarten kan je de gegevens online aanvragen via de website van je bank.