• € 0,00 EUR
    0
Welkom bij Gitaarsnaren.com

Retourneren

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice via info@gitaarsnaren.com. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!   

 

Om je retourzending correct en snel te verwerken vragen wij je de aangegeven procedure te volgen.

 

Een geleverde bestelling kun je binnen de wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen ruilen of retour sturen (indien mogelijk in de originele verpakking). Artikelen die niet vooraf retour gemeld worden en/of niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet teruggenomen. Graag een foto toevoegen als het gaat om een defect. En vermeld je bestelnummer zodat we weten om welke bestelling het gaat.

 

Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze e-mail wordt het geld binnen vier werkdagen teruggestort.

 

Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling ongeschonden, - liefst in originele doos/envelop - worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Als het om snaren gaat dient de set of sets in nieuwstaat geretourneerd te worden. 

Merken